ΤΟΠΙΚΑ

Μέρα τη μέρα και νέα δρομολόγια για τη μεταφορά μαθητών στη Δυτική Αττική

metafora-mathitοnΣτις προσπάθειες των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να καλυφθεί η μετακίνηση όσον το δυνατόν περισσότερων μαθητών στην Δυτική Αττική, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, ενημερώνοντας το κοινό για τις νέες εξελίξεις επάνω στο θέμα που αφορά εκατοντάδες οικογένειες. Πιο συγκεκριμένα , στη Δυτική Αττική από τα 55 δρομολόγια, που την αφορούσαν στο διεθνή διαγωνισμό που προκήρυξε ως όφειλε η Περιφέρεια Αττικής, ήδη έχουμε ανάδοχο για τα 54 και εκτελούνται κανονικά πια τα 40 δρομολόγια . Για τα υπόλοιπα οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ολοκληρώσει τις προεργασίες και υπολείπεται η τελική υπογραφή σύμβασης και ο απαραίτητος έλεγχος από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εκτιμάται ότι την ερχόμενη εβδομάδα είναι απολύτως εφικτό να ξεκινήσουν και αυτά τα δρομολόγια.

108 ειδικά μαθητικά δελτία, για δωρεάν μεταφορά με το ΚΤΕΛ Αττικής

Να σημειωθεί ότι παράλληλα 108 ειδικά μαθητικά δελτία, για δωρεάν μεταφορά με το ΚΤΕΛ Αττικής, έχουν ετοιμαστεί από τις υπηρεσίες και μετά τη σφράγιση τους από το ΚΤΕΛ θα δοθούν στα σχολεία για να διανεμηθούν στους μαθητές. Επιπρόσθετα σχεδιάζονται 40 νέα δρομολόγια από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για να καλυφθούν κυρίως ανάγκες της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , καθώς και τα όποια κενά προκύψουν για την Πρωτοβάθμια, αλλά και προβλήματα που έχουν εντοπισθεί στα δρομολόγια των Ειδικών σχολείων..

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ