ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου & Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου, εν όψει της σημερινής έναρξης των μαθημάτων στα Σχολεία της Χώρας, απηύθυνε προς τους Εκπαιδευτικούς, τους Μαθητές των Σχολείων, και τους Γονείς και Κηδεμόνες τους, το ακόλουθο μήνυμα:

meletiou1«Σεβαστοί Εκπαιδευτικοί των Σχολείων της πόλης μας, Αγαπητοί Μαθητές, Γονείς και Κηδεμόνες, Με την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς, απευθύνω σε όλους, από καρδιάς, θερμό χαιρετισμό, και ευχές για Καλή Πρόοδο. Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, υπό τις οποίες τα Σχολεία της Πατρίδας μας καλούνται να ανταποκριθούν στον κρίσιμο ρόλο τους. Κι όλοι ευχόμαστε να διαψευσθούν οι πληροφορίες για κενά, ως προς το εκπαιδευτικό – παιδαγωγικό προσωπικό των Σχολικών Μονάδων, της Ελλάδας και της πόλης μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, επίσης, φέτος να κινηθούν -από την πρώτη μέρα- τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές στα Σχολεία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος μας βρίσκεται συνειδητά, και θα εξακολουθήσει να στέκει εσαεί, αρωγός και συμπαραστάτης των Νέων μας, των Εκπαιδευτικών και Γονέων. Δαπανώντας πολλαπλάσια από τα ελάχιστα κονδύλια, που δίνει στο Δήμο Ασπροπύργου η Πολιτεία, για τα λειτουργικά έξοδα των Σχολείων μας. Οργανώνοντας Βιωματικά Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς και Γονείς, που όμοιά τους δεν έχει εκδηλώσει ούτε η ίδια η Πολιτεία. Λειτουργώντας υπηρεσία άμεσης υποστήριξης των τεχνικών ζητημάτων που ανακύπτουν στις Σχολικές μας Μονάδες. Φέτος, στο δυναμικό των Σχολικών Μονάδων που λειτουργούν στην πόλη μας, προστίθεται ένα νέο, πρότυπο, βιοκλιματικό Δημοτικό Σχολείο (το 8ο), που ολοκληρώθηκε μεσούσης της βαθιάς κρίσης που πλήττει τον Τόπο μας. Την ίδια ώρα, ο Δήμος μας εξακολουθεί να είναι μάλλον ο μόνος Δήμος της Ελλάδας, που δεν χρεώνει ούτε ένα ευρώ, τους εργαζόμενους Γονείς (πεντακόσιους και πλέον), που εγγράφουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ασπρόπυργου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με ενότητα, αλληλεγγύη και πίστη ότι, θα ξεπεράσουμε νικηφόρα κι αυτή, την εθνική φουρτούνα. Καλή Σχολική Χρονιά! Καλή Δύναμη σε όλους!».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ