ΕΛΛΑΔΑΑΠΟΨΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μία παραίτηση για το καλό της Ελλάδας»

Με άρθρο του στην «Καθημερινή», υπό τον τίτλο «Μία παραίτηση για το καλό της Ελλάδας», ο Στέφανος Μάνος, καλεί τον Προκόπη Παυλόπουλο να παραιτηθεί από Πρόεδρος της Δημοκρατίας και εξηγεί γιατί και πώς θα αποβεί σωτήρια για τη χώρα μία τέτοια πρωτοβουλία του Προέδρου.

Υπάρχει λύση, αλλά προϋποθέτει μία θυσία, γράφει ο πρώην υπουργός, προκειμένου να μη διολισθήσει και παγιδευθεί ξανά η χώρα σε μία παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας.

Η παραίτηση Παυλόπουλου, εκτιμά ο κ. Μάνος, θα προκαλούσε εκλογές που θα αφαιρούσαν από τη ζωή της Ελλάδας το στοιχείο της αβεβαιότητας. Αντίθετα, αν επιλέξει να μη παραιτηθεί, θα παραταθεί η αβεβαιότητα που βαρύνει την οικονομία και τις εθνικές εξελίξεις για μία ακόμη διετία.

Για τα επόμενα δύο χρόνια η Ελλάδα θα κινείται στο ρελάντι, στο περίμενε, η χώρα όμως, προειδοποιεί ο πρώην υπουργός, δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει ακυβέρνητη.

DYABTfNXUAEiIsg

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ