ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μανδραϊκός: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα φέτος, επενδύει στις Ακαδημίες

Συνέντευξη με το νέο Πρόεδρο του Μανδραικού, κ. Χρήστο Παπακωνσταντίνου

Μια από τις ιστορικότερες ομάδες της περιοχής μας είναι ο Μανδραϊκός. Θεωρήσαμε όχι μόνο σκόπιμο αλλά και αναγκαίο να σας μεταφέρουμε μια συνέντευξη με τον πρόεδρο του συλλόγου κο Χρήστο Παπακωνσταντίνου καθώς οι αποφάσεις που πήρε το νέο Δ.Σ. κρίνονται άκρως πρωτοποριακές.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Μανδραϊκού έφτασε στο σημείο αν μην διαθέτει ούτε ένα δελτίο παίκτη, ενώ μετά από απανωτές συνελεύσεις κανείς δεν βρέθηκε να αναλάβει την ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή οι γονείς των παιδιών των ακαδημιών όχι μόνο να αναλάβουν την ομάδα αλλά και να αποφασίσουν κινήσεις τέτοιες που ευχόμαστε να ακολουθηθούν και από άλλες ομάδες της περιοχής μας.

Μανδραϊκός: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα φέτος, επενδύει στις ΑκαδημίεςΣυνέντευξη με το νέο Πρόεδρο του Μανδραικού, κ. Χρήστο Παπακωνσταντίνου

  • Ακούγεται ότι ο Μανδραικός δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Αληθεύει;
  • Ναι αυτή είναι η πραγματικότητα. Την ιστορική ομάδα της Μάνδρας την έφτασαν στο σημείο να αδυνατεί να κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα.  Αυτή είναι η αλήθεια αλλά μέχρι εκεί. Ακούσαμε κι άλλες πολλές ανακρίβειες περί διάλυσης αλλά προς αποκατάσταση όλων, τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο Μανδραϊκός ΔΕΝ διαλύεται. Το μειονέκτημα της φετινής απουσίας θα το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα. Αυτή τη χρονιά θα επενδύσουμε στις ακαδημίες μας. Πολλές γενιές πέρασαν από αυτό το γήπεδο για πολλά χρόνια. Σκοπεύουμε να φέρουμε τη σημερινή γενιά και τις επόμενες για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. 
  • Τι συνέβη και αδυνατεί ο Μανδραϊκός να κατεβάσει ομάδα;
  • Τα τελευταία χρόνια από τα διοικητικά της ομάδας έχουν περάσει αρκετοί που σκοπός τους ήταν από ότι φάνηκε μόνο ο πρωταθλητισμός και καθόλου η επένδυση στο μέλλον. Από την περσινή χρονιά φάνηκε ότι η ομάδα είχε πρόβλημα. Στο παρα πέντε  πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κατάφερε με την βοήθεια του δημάρχου κ. Στάθη να κατεβάσει ομάδα, δαπανώντας αρκετά για τον όμιλο χρήματα.  Το αποτέλεσμα ήταν στο τέλος της σεζόν η ομάδα να μην έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ δελτίο ποδοσφαιριστή. Για να συνέχιζε και φέτος έπρεπε να στηθεί ξανά από την αρχή, έπρεπε να βρεθούν τεράστια ποσά, έπρεπε επίσης να βρεθούν άνθρωποι που θα τα διέθεταν. Και προφανώς το ίδιο θα γινόταν και την επόμενη χρονιά. Και την μεθεπόμενη.
  • Δεν βρέθηκαν παράγοντες που θα αναλάμβαναν την ομάδα;
  • Το καλοκαίρι αυτό έγιναν τρεις γενικές συνελεύσεις με παρουσία ανθρώπων που μετριούνται στα δάχτυλα. Περιμέναμε μέχρι και το τέλος Αυγούστου και δεν εμφανίστηκε κανείς παρά τις εκκλήσεις μας. Μόνο λόγια. Και βέβαια πώς να φέρεις και να πείσεις κάποιον ή κάποιους να αγοράσουν ή να δαπανήσουν χρήματα για να στελεχώσουν μία ομάδα πλήρως που δεν έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή για να κατέβει στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα σε μια χρονιά δύσκολη και απρόβλεπτη λόγω επιδημίας. 
  • Πώς αποφύγατε την διάλυση του σωματείου;
  • Μία ομάδα από περίπου 20-25 γονείς αφού κάναμε αρκετές συγκεντρώσεις και ανταλλάξαμε απόψεις αποφασίσαμε να κάνουμε διοίκηση και να μην παρατήσουμε την ομάδα. Προκηρύξαμε εκλογές και ο καθένας μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα. Έγιναν οι εκλογές βγήκε ΔΣ, το οποίο απαρτίζεται από γονείς των παιδιών που είναι στις Ακαδημίες. Όλοι εθελοντές για την ομάδα, το ποδόσφαιρο, τον τόπο και τα παιδιά μας. Τους ευχαριστώ όλους. Σε μια δύσκολη εποχή η προσφορά τους είναι αξιέπαινη. 
  • Ποια είναι τα επόμενα βήματά σας;
  • Βάζουμε την ομάδα σε νέες βάσεις. Αυτή τη χρονιά αδυνατούμε να κατεβάσουμε Α ομάδα στο πρωτάθλημα όμως τα τμήματα της ακαδημίας θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και τουρνουά κανονικά. Η ομάδα των Κ18 θα στελεχωθεί και θα δώσουμε περισσότερη έμφαση ώστε του χρόνου να κατέβει με προσθήκες παιδιών από τον τόπο μας στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΔΑ. Φιλοδοξούμε να φέρουμε πιο πολλά παιδιά στο γήπεδο και ο Μανδραικός να στηρίζεται κατά βάση σε αυτά τα παιδιά. Ζητάμε να σταθούν όλοι αρωγοί στο εγχείρημά μας αυτό. Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον μπορεί να προσφέρει.  Πήραμε και από την δημοτική αρχή την υπόσχεση για βοήθεια και ξεκινάμε. Ο Μανδραϊκός είναι ομάδα με ιστορία άνω των 60 χρόνων. Δεν χάνετε ούτε σβήνεται και όλοι μαζί θα τον κάνουμε ξανά μεγάλο. Γιατί το οφείλουμε αυτό στα παιδιά μας, στην πόλη μας, στην ιστορία του συλλόγου.

Ευχές του συλλόγου για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχόμαστε στα παιδιά μας ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Καλή δύναμη στους Συλλόγους Γονέων. Η ομάδα της πόλης μας, ο Μανδραικός ΑΟ και οι Ακαδημίες του, θα είναι στο πλευρό σας σε ότι χρειαστείτε. Με αλληλεγγύη, εθελοντισμό και διάθεση για προσφορά θα παλέψουμε κάθε δυσκολία. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ