ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Μείωση των δημοτικών τελών για τις οικογένειες εργαζομένων σε Χαλυβουργική & Ναυπηγεία

Ζητεί με επιστολή του προς τον ΥΠΕΣ ο δήμαρχος Ελευσίνας

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, απέστειλε ο δήμαρχος Ελευσίνας , στην οποία αναφέρει τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν δεκάδες οικογένειες εργαζομένων στα Ναυπηγεία και τη Χαλυβουργική κι άλλες μικρότερες εταιρείες ζητώντας τη λήψη μέτρων ανακούφισής τους .
Συγκεκριμένα, με αίτημά του ο κ. Τσουκαλάς ζητεί να υπάρξει τροπολογία με την οποία να επιτρέπεται η μείωση των δημοτικών τελών για τις οικογένειες εργαζομένων στην περιοχή (π.χ. Χαλυβουργική, Ναυπηγεία, κά.) όπου υπάρχει πρόβλημα εκ περιτροπής εργασίας ή μη καταβολής των δεδουλευμένων.
Σημειώνεται ότι στις 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας σύσκεψη με θέμα την κατάσταση στα μεγάλα εργοστάσια της περιοχής (Ναυπηγεία, Χαλυβουργική, ΕΛΠΕ).
Συμμετείχαν : η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, ο Δήμος Ελευσίνας, το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας Δυτικής Αττικής, τα Σωματεία εργαζομένων των τριών Μονάδων.
Μείωση των δημοτικών τελών για τις οικογένειες εργαζομένων σε Χαλυβουργική & Ναυπηγεία

Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ