ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΑΧΑΡΝΕΣΦΥΛΗ

Μετά την απαγόρευση για τα Εξάρχεια η ΠΟΑΣΥ… πάει Δυτική Αττική

Εκδηλώσεις στα «άβατα» του Μενιδίου, του Ζεφυρίου και του Ασπροπύργου, εξαγγέλλουν ότι θα πραγματοποιήσουν συνδικαλιστές της. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), ύστερα από την απαγόρευση της συγκέντρωσής τους στην πλατεία Εξαρχείων.

«Το ‘άβατο’ των Εξαρχείων και άλλων περιοχών παραμένει άβατο. Οι ‘κλειστές πόλεις’ δεν έχουν θέση στα ελεύθερα Κράτη, ούτε και είναι ανεκτές από τους ελεύθερους Πολίτες. Η Πολιτεία συνομολόγησε την ανικανότητά της. Όμως ο ‘σπόρος’ φυτεύτηκε και είναι πλέον ευθύνη όλων -κυρίως των Πολιτικών Κομμάτων- να τον καλλιεργήσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επέμεινε ότι: «Είναι εκ του πονηρού, είναι προφανώς κατευθυνόμενες κινήσεις από σκληρούς κύκλους προκειμένου να προκληθεί ένταση σε μια εποχή που γίνονται τεράστιες προσπάθειες να προχωρήσουμε σε ανοδική πορεία». Επεσήμανε επίσης ότι αντίστοιχες απαγορεύσεις είχαν εκδοθεί πέντε το 2014 και άλλες πέντε το 2013.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ