ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Ελευσίνας «Γυναίκες & Πολιτική»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, παρόλο τον βροχερό καιρό, η εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ελευσίνας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δυτέρα 19 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας, με θέμα: «Γυναίκες & Πολιτική» και κεντρική ομιλήτρια την Βουλευτή Β’ Αθηνών, Σοφία Βούλτεψη.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το τμήμα Γυναικείων Θεμάτων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του εορτασμού της γυναίκας και ως σκοπό είχε να υμνήσει το γυναικείο φύλο, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι σύζυγος, είτε είναι μητέρα!

Ανάμεσα στους 100 περίπου φίλους και υποστηρικτές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ήταν και οι κύριοι πολιτευτές Καντερές Νικόλαος, Κώτσηρας Γεώργιος, Τσώκος Ανδρέας, Τσανικλίδης Δημήτριος, Κοπανάκη Ευαγγελία, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Νέας Δημοκρατίας κυρία Συρεγγέλα Μαρία, η Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής κυρία Παραδείση Κυριακούλα, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής Νέας Δημοκρατίας Λινάρδος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Μάνδρας Ρόκας Κωνσταντίνος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας Νίκος Βιλλιώτης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

Μέσω
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ