ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Μηδενική αύξηση τελών αλλά και μειώσεις για το 2017 αποφάσισε η δημοτική αρχή Μάνδρας- Ειδυλλίας

Γ. Κριεκούκη: «Το ελληνικό νοικοκυριό σήμερα ‘’ματώνει’’ για να τα βγάλει πέρα, και εμείς ως Δήμος πρέπει να στεκόμαστε δίπλα τους»

kriekouki
Γ. Κριεκούκη

Παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τις περικοπές των πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον εκτροχιασμό των οικονομικών του Δήμου από την προηγούμενη Διοίκηση και τις οικονομικές δυσκολίες των δημοτών μας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας αποφάσισε μηδενικές αυξήσεις τελών καθαριότητας, φωτισμού, ύδρευσης κ.λπ. Αποφασίστηκε επίσης η διατήρηση της 50% μείωσης των τελών για τις ευπαθείς ομάδες. Αλλά επίσης, υπήρξαν και μειώσεις των τελών κοιμητηρίων.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη:

«Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας είναι ένας από τους Δήμους με τα φθηνότερα τέλη σε όλη την Αττική. Καταφέρνουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό κ.λπ. χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους Δημότες μας. Το νοικοκύρεμα και η φειδώ στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος είναι οι σταθερές αξίες της οικονομικής μας λειτουργίας. Ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας έστω και με χαμηλότερα τέλη γιατί αυτό που πρέπει όλοι να αντιληφθούμε είναι ότι η Ελληνική οικογένεια, το ελληνικό νοικοκυριό σήμερα «ματώνει για να τα βγάλει πέρα», και εμείς ως Δήμος πρέπει να στεκόμαστε δίπλα τους.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ