ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσικός Διαγωνισμός για το πρόγραμμα της Ελευσίνας 2021

Πάρε μέρος στο μουσικό διαδικτυακό διαγωνισμό «Eleusis Music Stories» και διεκδίκησε μία θέση στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, Ελευσίνα 2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και τις νέες συνθήκες που μας κρατούν μακριά από τις καθιερωμένες εορταστικές συναυλίες, η Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης διοργανώνει τον διαδικτυακό μουσικό διαγωνισμό «Eleusis Music Stories» και προσκαλεί μουσικούς, τραγουδιστές και μπάντες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν μία συναυλία τη χρονιά του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Ο

Διαγωνισμός ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουλίου.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος και να κερδίσεις; Ακολουθώντας τρία απλά βήματα!

Βήμα 1:
Γύρισε βίντεο ένα πρωτότυπο μουσικό τραγούδι σου ή πρωτότυπη μουσική σύνθεσή σου, ενός από τα παρακάτω είδη μουσικής: Τζαζ, Έθνικ – World, Χιπ-Χοπ, Ροκ, Ηλεκτρονική, ανεξάρτητα της διάρκειας του.

*Το βίντεο θα πρέπει να δείχνει τον Μουσικό/Τραγουδιστή/Μπάντα να εκτελεί το τραγούδι που έχει επιλέξει. Δεν απαιτείται να έχει τη μορφή βίντεο κλιπ, ούτε να αποτελεί προϊόν επαγγελματικής λήψης, ενώ απαιτείται να μην έχει δημοσιευθεί ξανά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πριν την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού.

** Ο συμμετέχων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διασφάλιση της πρωτοτυπίας του έργου που παρουσιάζει στο Διαγωνισμό.

Βήμα 2:
Ανέβασε το στον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook κάνοντας tag την Εleusis 2021 και χρησιμοποιώντας τα hashtags: #EleusisMusicStories & #Eleusis2021

Προσοχή! Θα πρέπει να ανεβάσεις το τραγούδι/σύνθεση σου το από τις 21 Ιουνίου και μέχρι τις 21 Ιουλίου στις 11:59.
Και να χρησιμοποιήσεις τα # !

Βήμα 3:
Κάλεσε τους φίλους σου να σου κάνουν like και να κοινοποιήσουν (share) το τραγούδι σου μέχρι τις 21/07 στις 11:59 το μεσημέρι.

Οι νικητές & το έπαθλο:

Τρεις (3) θα είναι οι νικητές που θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναυλία στην Ελευσίνα στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος της Ελευσίνας 2021, κατά το έτος παρουσίασης του προγράμματός της ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Η επιλογή τους θα γίνει με κλήρωση ανάμεσα στις δέκα (10) συμμετοχές που θα έχουν 1. την εγκυρότητα βάσει συμμόρφωσης με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής. 2. την κατάταξη σε ένα από τα ορισθέντα είδη μουσικής, δηλαδή: Τζαζ, Έθνικ – World, Χιπ- Χοπ, Ροκ, Ηλεκτρονική 3. την κατάταξη βάσει αριθμού likes και shares.

Οι τρεις (3) Νικητές θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουλίου στα Κοινωνικά Δίκτυα της Ελευσίνας 2021.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν:

Όποιος διαθέτει Μπάντα/Συγκρότημα, είναι τραγουδιστής ή/και μουσικός και το μουσικό του είδος είναι Τζαζ, Έθνικ – World, Χιπ-Χοπ, Ροκ ή Ηλεκτρονική, τότε μπορεί να συμμετέχει, ανεβάζοντας ένα πρωτότυπο τραγούδι/σύνθεση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://eleusis2021.eu/eleusis-music-stories-moysikos-diagonismos/

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ