ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

“Μπάχαλο” με το εξοικονομώ κατ’ οίκον 2, «έπεσε» ξανά η ιστοσελίδα του

Αδύνατη είναι σήμερα το πρωί η πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”.

Σημειώνεται ότι χθες κατά την πρώτη ημέρα υποβολής του προγράμματος ολοκληρώθηκαν και πρωτοκολλήθηκαν 500 αιτήσεις, 6.500 αιτήσεις βρέθηκαν στο τελικό στάδιο ενώ 14.500 ενδιαφερόμενοι ξεκίνησαν να καταχωρίζουν στοιχεία.

eksi

Ακόμη και χθες πάντως σημειώθηκαν προβλήματα και το σύστημα προχωρούσε εξαιρετικά αργά όπως μαρτυρούν και τα νούμερα για τις αιτήσεις που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μάλιστα αρκετοί ενδιαφερόμενοι χθες λάμβαναν το μήνυμα από την ιστοσελίδα να επιχειρήσουν να συνδεθούν αργότερα.

Χθες ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός παρενέβη εκ νέου με επιστολή του προς τον ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκη ζητώντας να επανεξετάσει τις προτάσεις που υπέβαλε το επιμελητήριο για νέα αναβολή και δοκιμαστική περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. “Είναι η μόνη λύση που θα αποκαταστήσει το αίσθημα αδικίας που ήδη υπάρχει και τον εκνευρισμό που επικρατεί” ανέφερε ο κ. Στασινός.

Σήμερα πάντως η ιστοσελίδα exoikonomisi.ypen.gr δεν είναι προσβάσιμη καθόλου και οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να υποβάλουν αιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν και πάλι δημιουργηθεί προβλήματα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος, που οδήγησαν στην αναβολή για μία εβδομάδα της έναρξης υποβολής των αιτήσεων.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ