ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Μπαίνει τάξη στο χάος της Βιομηχανικής Ζώνης Ασπροπύργου;

Δηλώσεις για το χωροταξικό χάος που  επικρατεί  σε βιομηχανικές περιοχές του Ασπροπύργου, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου με αφορμή έκτακτη συνάντηση που είχε με αρμόδιους φορείς και τον  Γ. Γ Βιομηχανίας, ώστε να μπει επιτέλους μια τάξη και να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός εκ των σημαντικοτέρων έργω της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα του Ασπροπύργου.

Όπως είναι γνωστό -η ΒΙ.ΠΑ.ΝΟΤ (βιομηχανικό πάρκο νότια) – που συγκροτήθηκε με την  συμμετοχή του Δήμου Ασπροπύργου και επιχειρηματιών της περιοχής  – επιδιώκει εδώ και χρόνια να δημιουργήσει ένα σύγχρονο βιομηχανικό πάρκο – με προοπτική να επεκταθεί και στο βόρειο τμήμα του .Όπως ανέφερε ο κ. Βασιλείου η Περιφέρεια Αττικής – αποδέχτηκε να συμβάλλει – τόσο οικονομικά όσο και τεχνικά στην  δημιουργία του – αλλά και να παρέμβει για την αντιμετώπιση των απίστευτων γραφειοκρατικών δυσκολιών .

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι ότι με τη  συμβολή του Γ. Γ Βιομηχανίας – δόθηκαν λύσεις σε νέες γραφειοκρατικες δυσκολίες που ανέκυψαν και έτσι αν πτερώθηκαν οι ελπίδες για την υπογραφή μιας ΚΥΑ (κοινης υπουργικης αποφασης) – που θα οδηγήσει στην εξάλειψη  της αυθαίρετης δόμησης και κυρίως στην κατασκευή όλων των αναγκαίων  έργων υποδομής και  υποστήριξης του Βιομηχανικού Πάρκου.

(ΒΙΠΑΝΟΤ: Η εταιρεία αποτελεί το φορέα ΒΕΠΕ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2545/1997, και επιδιώκει την ίδρυση, έγκριση, μελέτη και κατασκευή όλων των αναγκαίων έργων υποδομής του Βιομηχανικού Πάρκου (ΒΙ.ΠΑ.) στο νότιο τομέα της βιομηχανικής ζώνης του δήμου Ασπροπύργου, εκτάσεως 2.000 περίπου στρεμμάτων, στην οποία οι μέτοχοί της είναι ιδιοκτήτες γης και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.)

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ