ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Νέα δημοτική παράταξη στον Ασπρόπυργο – Υποψήφιος δήμαρχος ο Άγης Τσίγκος

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ είναι το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊο, με επικεφαλής τον Αγησίλαο (Άγη) Τσίγκο.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες του Ασπρόπυργου,

Τον ερχόμενο Μάιο θα κληθούμε πάλι να αποφασίσουμε, για το πώς θέλουμε την πόλη μας, δηλαδή τη διοίκηση, τις πολιτικές, τις κοινωνικές και οικονομικές τους λειτουργίες, την ίδια τη ζωή και την καθημερινότητά μας σ’ αυτή.

Νέα δημοτική παράταξη στον Ασπρόπυργο - Υποψήφιος δήμαρχος ο Άγης ΤσίγκοςΕίναι κοινή διαπίστωση όλων μας, πως η υποβάθμιση της πόλης και της ζωής μας συνεχίστηκε και σε αυτήν την θητεία της δημοτικής αρχής.

Σήμερα στον Ασπρόπυργο υπάρχει μια δημοτική αρχή, δημαρχοκεντρική, χωρίς οργανωμένη κοινωνική ζωή, μακριά από τους δημότες, που παρακολουθούν τις εξελίξεις εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για όσα συμβαίνουν στο δήμο, στα καφενεία και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Οι δημότες και η πόλη του Ασπρόπυργου αξίζουν καλύτερη τύχη.

Είναι ντροπή να ακούγεται ο Ασπρόπυργος στα δελτία ειδήσεων μόνο για εγκλήματα και παράνομες πράξεις.

Έχοντας πίστη στις δυνατότητες του Δήμου μας και των συμπολιτών μας,

με δηλωμένη τη διάθεση μας να διεκδικήσουμε από την κεντρική εξουσία το αναφαίρετο δικαίωμα να έχουμε λόγο για το τι μέλλει να γίνει στο Δήμο μας,

θέλοντας να προωθήσουμε μια ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση, που περιλαμβάνει

  • –  Αναπτυξιακό σχέδιο του Ασπροπύργου για την αναβάθμιση της πόλης μας, στον τομέα της παιδείας, του πολιτισμού, την ανάπτυξη δομών υγείας και του αθλητισμού με την διεκδίκηση κονδυλίων από την πολιτεία , ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην νεολαία της πόλης μας και σε όλους τους δημότες να εκφράσουν τις πολιτιστικές τους ανησυχίες και τα αθλητικά τους ενδιαφέροντα στον ελεύθερο χρόνο,
  • –  Άμεσα: Την αναβάθμιση του κέντρου της πόλης μας, την ένταξη περιοχών σε σχέδιο, την δημιουργία χώρων πρασίνου, την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου Ασπροπύργου, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης και εργασίας των συμπολιτών μας,

με ενίσχυση του αναπτυξιακού και κοινωνικού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω της αξιοποίησης της κοινωνικής οικονομίας και την βελτίωση της επιχειρηματικότητας στον Δήμο μας.

Επιθυμώντας την ισότιμη έκφραση των δημοτών στα όσα γίνονται στην πόλη μας, γεγονός που επιτυγχάνεται με το νέο νομοθετικό πλαίσιο , την μεταρρύθμιση για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και την καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Γνωρίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα του Δήμου μας, τα οποία, σε έναν κόσμο που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, δεν είναι αυτονομημένα από την γενικότερη οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική κατάσταση.

Αποφασίσαμε τη συγκρότηση δημοτικού συνδυασμού με υποψήφιο Δήμαρχο το συμπολίτη μας Τσίγκο Άγη και τη συμμετοχή μας στις εκλογές τον Μάιο του 2019.

Προσκαλούμε όλους τους Ενεργούς Πολίτες για την Προοδευτική Δημοκρατική Αναγέννηση του Ασπρόπυργου, τους φορείς και κινήσεις που δεν ενσωματώνονται στη διαχείριση της μέχρι τώρα πολιτικής αλλά αντιστέκονται, να συμβάλουν με αποφασιστικότητα στην προσπάθεια για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ του Ασπρόπυργου στις εκλογές του ΜΑΙΟΥ 2019.

Ο συνδυασμός συγκροτείται από συμπολίτες μας με γνώση, εμπειρία και ικανότητες, με διάθεση και εργατικότητα, με πίστη στη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, με ανιδιοτέλεια, έτοιμους να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν για το συμφέρον του ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.

Άμεση προτεραιότητα είναι το συνολικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τα προβλήματα της πόλης σε βάθος χρόνου, χωρίς συμβιβασμούς σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα.

Με αυτές της σκέψεις σας καλούμε όλους να συστρατευτείτε για την Προοδευτική Δημοκρατική Αναγέννηση του Ασπρόπυργου, για να γίνει επιτέλους ο Ασπρόπυργος μια σύγχρονη ανθρώπινη πόλη.

ΠΟΛΗΦΙΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΤΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΣΤΟΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Τσίγκος Αγησίλαος γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στον Ασπρόπυργο.

Είναι οικονομολόγος, αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Εργάσθηκε από το 1980 ως το 2018 στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος – λογιστής.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ασπροπύργου από το 1987 έως και το 1994 με το συνδυασμό «Προοδευτική Συνεργασία». Στη διάρκεια της θητείας του ανέλαβε τη δημιουργία και την οργάνωση του Πνευματικού Κέντρου αναπτύσσοντας πολλά τμήματα καθώς και την δημιουργία και οργάνωση του Ωδείου Ασπροπύργου.

Είναι παντρεμένος με την Σκληρού Φανή καθηγήτρια Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου και έχει ένα γιο τον Γιώργο.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ