ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα διάκριση για το δημοτικό ΚΔΑΥ Ελευσίνας

Σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Δήμος Ελευσίνας έλαβε για το δημοτικό ΚΔΑΥ βραβείο από τον θεσμό Bravo Sustainability Awards (κατηγορία περιβάλλον).

Ο Θεσμός Bravo Sustainability Awards της πρωτοβουλίας SUSTAINABLE GREECE 2020, που υλοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό QualityNet Foundation σε συνεργασία με το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, με Διεθνείς, Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς φορείς, στοχεύει στην ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών που υλοποιούνται στην Ελλάδα και συμβάλλουν στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Κοινωνικής Συνοχής, της δημιουργίας προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για βράβευση έγινε από επιστημονική επιτροπή, ομάδες κοινωνικών εταίρων και ενεργούς πολίτες.

Το βραβείο παρέλαβαν ο προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Δρ. Αναστάσιος Χρηστίδης και ο υπεύθυνος λειτουργίας του δημοτικού ΚΔΑΥ κ. Αλέξανδρος Τσάτσης, οι οποίοι κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσαν ότι αυτό αφιερώνεται στη μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Αμπατζόγλου, ο οποίος οραματίστηκε το ΚΔΑΥ και έθεσε τις βάσεις για τη λειτουργία του.

Ένα μεγάλο μπράβο στη δημοτική αρχή, που συνεχίζει τη λειτουργία του ΚΔΑΥ με θεαματικά αποτελέσματα (ποσοστό ανακύκλωσης/αξιοποίησης 81% το 2016) και στους εργαζόμενους που επιτυγχάνουν αυτά τα αποτελέσματα. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Ελευσίνας είχε κερδίσει χρυσό βραβείο WASTE & RECYCLING AWARDS 2015 για το δημοτικό Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ