ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Νέα εποχή για την Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ελευσίνας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαντα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ελευσίνας, την Δευτέρα 28Νοεμβρίου 2016!Παρόλο την κακοκαιρία και την έντονη βροχόπτωση, ο κόσμος έδειξε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης, γεμίζοντας ασφυκτικά τα νέα γραφεία, ενώ πλήθος κόσμου παρευρισκόταν και έξω από το κτίριο που στεγάζεται η Τοπική Οργάνωση!Ανάμεσα στους 350, περίπου, φίλους και υποστηρικτές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ήταν ο πρώην Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δένδιας Νικόλαος για να τελέσει ταεγκαίνια καθώς και οι κ.κ. βουλευτές: Μαρτίνου Γεωργία, Βλάχος Γεώργιος, Μπούρας Αθανάσιος, Οικονόμου Βασίλειος, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Σπανάκης Βασίλειος, ο Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής Δρένης Αθανάσιος,ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής Λινάρδος Ιωάννης,ο Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής Μαυροειδάκος Ιωάννης, ο Πρόεδρος Νομαρχιακής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής Σωτηρίου Ιωάννης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μπάρδης Μελέτιος, οι κυρίες και κύριοι πολιτευτές: Καντερές Νικόλαος, Κώτσηρας Γεώργιος,

Τσώκος Ανδρέας, Αντωνίου Νικόλαος, Αυγερινός Αθανάσιος, Δούκας Πέτρος, Δέδες Κωνσταντίνος, Λιάκος Ευάγγελος, Κοπανάκη Ευαγγελία, Κοσμίδου Ευρώπη, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Μάνδρας Ρόκας Κωνσταντίνος και τα μέλη του Δ.Σ., η Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ασπροπύργου Πηλιχού Γεωργία και τα μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Μεγάρων Σακελλαρίου Γεώργιος και τα μέλη τουΔ.Σ., μέλη του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο. Φυλής, ο Αντιδήμαρχος Ανδρώνης Χαράλαμπος, η Δημοτική Σύμβουλος Παραδείση Κούλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βιλλιώτης, και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λίγγος Ευάγγελος.

Ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ελευσίνας, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Φίλες και Φίλοι,

Στην πρώτη εκδήλωση που κάναμε σαν Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας, δεσμευτήκαμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη σας, αλλά και την στήριξή σας με πράξεις και πολύ δουλειά! Το πρώτο βήμα έγινε με την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας. Σήμερα, λοιπόν, κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα! Εγκαινιάζουμε τα νέα, μεγαλύτερα γραφεία μας, όπως είχαμε δεσμευτεί! Μαζί με τα γραφεία όμως, σήμερα εγκαινιάζουμε και μια νέα εποχή για την Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ελευσίνας.

Την εποχή όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις μας, την εποχή όπου όλοι μαζί, παλαιά και νέα μέλη, παλαιά και νέα στελέχη ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό! Να ξανά κάνουμε την Νέα Δημοκρατία και πάλι πρώτη δύναμη!»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ