ΤΟΠΙΚΑ

Νέα κλοπή στο κέντρο εργασίας αναπήρων Άνω Λιοσίων

kentro ergasias anapiron ano liosiaΣτο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων, κάθε πρωί τα άτομα με αναπηρία έξω από τα κάγκελα του προαύλιου χώρου, είχαν τοποθετήσει ένα πάγκο (τραπέζι) για να εκθέτουν τις δημιουργίες τους όπως, γλάστρες, κουμπαράδες κτλ. και να εξασφαλίζουν το χαρτζιλίκι τους αλλά και τα μπράβο από την αγάπη του κόσμου που τους θαυμάζει καθημερινώς.

Δυστυχώς όμως, η βιτρίνα (πάγκος) που ήταν βιδωμένος στο πεζοδρόμιο, εκλάπη κατά περίεργο τρόπο. Για τα άτομα με αναπηρία ήταν εργαλείο που βοηθούσε την προσπάθειά τους και τους έδινε τη δυνατότητα να συναλλάσσονται, να απεγκλωβίζονται και να συμμετέχουν στο κοινωνικό σύνολο με τον πιο απλό τρόπο. Η αξία του αντικειμένου ήταν μηδαμινή. Η βλάβη όμως και η αναταραχή που προκάλεσε η απώλειά του, είναι ανεπανόρθωτη, ακόμα και αν η αποκατάσταση γίνει άμεσα. Υπενθυμίζεται οτι πριν λίγους μήνες πάλι είχαν επιχειρήσει να κλέψουν το Κέντρο Εργασίας, προκαλώντας ζημιά στην κεντρική τζαμαρία. Τέλος, η διοίκηση του Κέντρου επισημαίνει την αναγκαιότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους την παραβατικότητα αλλά και την επικινδυνότητα που κυριαρχεί τις νυχτερινές ώρες στο Πάρκο Πόλης στον Δήμο Φυλής.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ