ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΥΓΕΙΑ

Νέος Διοικητής στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Παλαιορούτης

Προχωρά η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγ- ησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε για τη θέση του Διοικητή Θριασίου Νοσοκομείου τον κ. Κωνσταντίνο Παλαιορούτη.

Ποιος είναι

Ο νέος διοικητής είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από το ΤΕΙ Αθηνών-ΣΕΥΠ και κατέχει δίπλωμα μετα- πτυχιακού (MSc) στην «Εφηρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης πτυχίο Διοίκησης Μονάδων Υγείας από την Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, δίπλωμα στις Αρχές Διοικητικής Επιστήμης από τη Σχολή Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και μετα- πτυχιακό (MSc) στην «Διοίκηση της Υγείας» από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος σε διοικητικές υπηρεσίες των ΓΝ Νίκαιας- Πειραιώς «Άγιος Παντελεήμων» και Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα». Έχει επίσης εργαστεί επί σειρά ετών ως φυσικοθεραπευτής στον ιδιωτικό τομέα με ειδίκευση στη Φυσικοθεραπεία στη ΜΕΘ και την αντιμετώπιση πολύτραυματιών.

Επίσης, στο ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» – ΓΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» καθήκοντα αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Μπούτος: Έχει πτυχίο οικονομικών επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο Πανεπι- στήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώμα- τος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Διοικητικών Διευθυντών) και μεταπτυχιακού της UNESCO με αντι- κείμενο: Health Chain Management and Hospital Logistics. Έχει επίσης πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην Οικονομική Λειτουργία των Μονάδων Υγείας του κολ- λεγίου CNAM. Έχει διατελέσει διοικητικός διευθυντής στο Ε.Α.Ν.Π. Μεταξά και στο Γ.Ν. Ελευσίνας- Θριάσιο, πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του Γ.ΠΕ.ΣΥ.Π και πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του Γ.Ν.Ελευσίνας – Θριάσιου.

Τέλος στο Ψ.Ν.Α. & Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» τη θέση της διοικήτριας αναλαμβάνει η κα Σπυριδούλα Καλαντζή. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Έχει μετα- πτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχική Υγεία από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστρια- κού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Διοίκησης. Έχει διατελέσει διευθύντρια του Κλάδου Συντάξεων του ΟΓΑ, καθηγήτρια εφαρμογών στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ της Αθήνας και Συνήγορος του Πολίτη στον Κύκλο Κοινωνικής Προστασίας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ