ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Νέος Οικολογικός Φωτισμός Στον Ασπρόπυργο

Ηλεκτροδοτήθηκε η νέα γραμμή δημοτικού οδοφωτισμού, επί της οδού Νίκης ( από την οδό Ιωάννου Μυλωνά έως την οδό Φυλής), στην περιοχή «Γερμανικά», του Δήμου Ασπροπύργου.
Η νέα γραμμή αποτελείται από 40 μεταλλικούς ιστούς, ύψους έξι μέτρων, σε μονόπλευρη διάταξη και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας led, ισχύος 40Watts έκαστο. Η αποδιδόμενη φωτεινή ροή του κάθε φωτιστικού ανέρχεται σε 6.300 lumens. Με άλλα λόγια σημαίνει περισσότερο φως στις περιοχές όπου τοποθετούνται οι ιστοί.

Η παρέμβαση αναβάθμισης του οδοφωτισμού εξασφαλίζει ασφαλέστερες συνθήκες κυκλοφορίας, τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών, τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, και βελτιώνει την αισθητική της κάθε περιοχής, λόγω ομοιόμορφης κατανομής του φωτός, που προσφέρουν τα φωτιστικά τύπου led. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως η συνολική ενέργεια που καταναλώνει η νέα γραμμή αντιστοιχεί στην ενέργεια που καταναλώνουν μόλις 12 ιστοί παλαιάς τεχνολογίας που αντικαταστάθηκαν!

Νέος Οικολογικός Φωτισμός Στον Ασπρόπυργο

Ενίσχυση των συνθηκών φωτισμού πραγματοποιήθηκε και στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στην περιοχή Νεκροταφείο, όπου τοποθετήθηκαν δύο μεταλλικοί ιστοί ύψους εννέα μέτρων, με τρία φωτιστικά σώματα led ισχύος 120 Watts ανά ιστό, ενώ αντίστοιχες εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού πραγματοποιήθηκαν και στην οδό Παναθηναίων στη συνοικία Παραλία Ασπροπύργου.


Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ