ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στα ΕΛΠΕ

Παραμένουν στις θέσεις του εκτελεστικού προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΠΕ οι Ευστάθιος Τσοτσορός και Γρηγόριος Στεργιούλης, αντίστοιχα, ενώ δημιουργείται νέα θέση αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στην οποία τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Σιάμισιης, στέλεχος του ομίλου που ορίζεται από την πλευρά του ομίλου Λάτση.

Στην ανασύνθεσή αυτή προχώρησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΠΕ, απόφαση στην οποία κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις του Δημοσίου με την Paneuropean του ομίλου Λάτση που είναι βασικός μέτοχος (με 45,4%) των ΕΛΠΕ. Έτσι η γενική συνέλευση των μετόχων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου και αναβλήθηκε για αύριο ύστερα από αίτημα της Paneuropean αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η ανασύνθεση περιλαμβάνει επίσης την αντικατάσταση του μέλους του Δ.Σ. Στρατή Ζαφείρη από τον Γεώργιο Αλεξόπουλο, ο οποίος διορίζεται από την πλευρά του Ελληνικού Δημοσίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Εκτελεστικά Μέλη
-Ευστάθιο Τσοτσορό, Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ.
-Γρηγόριο Στεργιούλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο
-Ανδρέα Σιάμισιη, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο
-Ιωάννη Ψυχογυιό
-Γεώργιο Αλεξόπουλο

Μη Εκτελεστικά Μέλη
-Θεόδωρο-Αχιλλέα Βάρδα
-Γεώργιο Γρηγορίου
-Δημήτριο Κοντοφάκα
-Βασίλειο Κουνέλη
-Παναγιώτη Οφθαλμίδη
-Θεόδωρο Πανταλάκη
-Σπυρίδωνα Παντελιά
-Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο, εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Η θητεία του Δ.Σ. έχει ορισθεί μέχρι τις 26 Ιουνίου 2018.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ