ΤΟΠΙΚΑ

Νέο εποχικό προσωπικό και σε παιδικό σταθμό της Μάνδρας

nipia Στην πρόσληψη Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Ψυχολόγων θα προχωρήσει το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης για τη στελέχωση των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο των Τμημάτων: Ψυχολογίας ΦΠΨ με ειδίκευση στην Ψυχολογία ή την Παιδαγωγική, Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Παιδαγωγικής, Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Κοινωνικής Διοίκησης με κατεύθυνση σπουδών Κοινωνική Εργασία ή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση σπουδών Συνεχούς Εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι Ψυχολόγοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου σχολών Ψυχολογίας ΑΕΙ του εσωτερικού ή εξωτερικού ή τμημάτων ΦΠΨ με κατεύθυνση Ψυχολογίας.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου έως τις 30 Ιουνίου 2015

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 30 Ιουνίου 2015. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 13 Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://applications.inedivim.gr, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως έως τις 17 Οκτωβρίου στη διεύθυνση: Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, Τ.Κ. 111 43 Αθήνα (Κεντρική Γραμματεία, 2ος όροφος), με την ένδειξη «Για την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 660/9/69134/29-09-2014 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Επιλογή Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων με Σύμβαση Μίσθωσης Εργου στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας». Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 213 1314684, 213 1314515 και 213 1314508, αλλά και στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, http://www.inedivim.gr/index.php/anakoinoseis/634-2014-09-29-15-20-01. Παράλληλα σύντομα αναμένεται η κάλυψη 119 θέσεων εποχικού προσωπικού σε 15 Δήμους, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα για την ενίσχυση των Παιδικών Σταθμών της αρμοδιότητάς τους. Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από ειδικότητες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και θα απασχοληθεί με συβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως το τέλος της περιόδου λειτουργίας τους. Η κατανομή των θέσεων περιλαμβάνει και το ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, καθώς χρειάζονται 2 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και 1 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ