ΤΟΠΙΚΑ

Νίκος Πέππας – Υποψήφιος Περιφερειακός Συμβούλος Αν. Αττικής με το συνδυασμό του Γ. Πατούλη

«Ο Eθελοντισμός άρρηκτα συνδεδεμένος με την πολιτική προστασία του τόπου μας»

Στις εκδηλώσεις των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης Διονύσου και Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ανοίξεως, παρευρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης”, Νίκος Πέππας.
Ο κ. Νίκος Πέππας κατά τη διάρκεια παρεμβάσεών του στις εκδηλώσεις Εθελοντικών Δυνάμεων Διονύσου και Ανοίξεως, μεταξύ άλλων τόνισε:«Οι Εθελοντές αποτελούν διαχρονικά εκείνη την ομάδα των ενεργών πολιτών της κοινωνίας μας που τις κρίσιμες στιγμές με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης ρίχνονται στη μάχη για το κοινό καλό.
Τα πρόσφατα καταστροφικά γεγονότα στη Μάνδρα και το Μάτι της Αττικής απέδειξαν πως οι Δυνάμεις Εθελοντισμού είναι ικανές να καλύψουν την κυβερνητική “ολιγωρία” και να παράσχουν αποτελεσματική βοήθεια. Από την άλλη όμως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως ο συντονισμός των εμπλεκομένων στην Πολιτική Προστασία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουν οι Εθελοντές και οι θεσμικοί φορείς να λειτουργήσουν πρώτα προληπτικά και στη συνέχεια κατασταλτικά.
Τα τραγικά γεγονότα της Αττικής δεν αφήνουν καμία αμφιβολία και παρερμηνεία πως η Περιφέρειά μας πρέπει να κάνει μία Νέα Αρχή στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας που θα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα σημεία εκπαίδευσης και συντονισμού έτσι ώστε στο μέλλον να μην ξαναζήσουμε τον εφιάλτη της ανικανότητας των ανεύθυνων υπευθύνων. Στις δυνάμεις Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής που τυχαίνει να έχω συνεργαστεί άριστα στο παρελθόν από τη θέση του Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τον υψηλό βαθμό κατάρτισης και κοινωνικής ευθύνης με τον οποίο λειτουργούν.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ