ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ναυτικά Αισχύλεια 2019» από τον Ναυταθλητικό Ομίλο Ελευσίνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο  21-22 Σεπτεμβρίου οι διασυλλογικοί αγώνες ιστιοπλοΐας με την επωνυμία «Ναυτικά Αισχύλεια 2019». Τους αγώνες διοργάνωσε ο  Ναυταθλητικός Ομίλος Ελευσίνας (Ν.Ο.ΕΛ.), στον κόλπο της Ελευσίνας.

Στις ιστιοδρομίες αγωνίστηκαν αγόρια και κορίτσια με σκάφη τύπου Optimist  και Laser 4.7. από ιστιοπλοϊκούς συλλόγους της Αττικής όπως από την Αμφιθέα, το Πέραμα, το Παλιό Φάληρο.

«Ναυτικά Αισχύλεια 2019» από τον Ναυταθλητικό Ομίλο ΕλευσίναςΗ απονομή των διακρίσεων έγινε το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία  του συλλόγου, που βρίσκονται στη μαρίνα Καλυμπακίου. Έπαθλα απένειμαν  ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου, Χρήστος Αδάμ, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Κουρούνης και Π. Κουκουναράκης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας και άλλοι.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ελευσίνας συνεχάρη τους νικητές για τις διακρίσεις τους, αλλά και τα μέλη του ΝΟΕΛ για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων. Αναφέρθηκε ακόμη στη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων καθώς συμβάλουν στην ανάδειξη και αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, αλλά και την προβολή της Ελευσίνας,  «διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο την πόλη, αλλά και την Πολιτιστική Πρωτεύουσα».

Τόνισε ακόμη πως η νέα δημοτική αρχή είναι εδώ, παρούσα για να ακούσει και να συμβάλει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχει ο Όμιλος. «Θα είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ