ΤΟΠΙΚΑ

Νεα διανομή κάδων οικιακής κομποστοποίησης στον Δήμο Ελευσίνας

kados kompostopoihshsΞεκινάει την Πέμπτη 14/5/2015 η διανομή 100 κάδων οικιακής κομποστοποίησης από τον Δήμο Ελευσίνας σε δημότες μας. Η παραλαβή των κάδων θα γίνεται από την αποθήκη του δήμου (συνεργεία: κα. Χαρισιάδη, τηλ. 2105544934) τις εργάσιμες μέρες από Πέμπτη 14/5/2015 μέχρι Παρασκευή 29/5/2015 και από ώρα 10:00 π.μ. μέχρι 12:00 μ. Ο κάθε κάδος συνοδεύεται από μικρό κάδο 5Lt (για μεταφορά των υλικών στον μεγάλο κάδο), φιάλη 1Lt με μικροοργανισμούς και ένζυμα για επιτάχυνση της κομποστοποίησης καθώς και 16/σέλιδο φυλλάδιο οδηγιών χρήσης. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν εγγραφεί στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να το κάνουν κατά την παραλαβή του κάδου (μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων κάδων).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ενημέρωσης νέων και παλιών κατόχων κάδων οικιακής κομποστοποίησης

Για την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 07: 00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ενημέρωσης των νέων και παλιών κατόχων κάδων οικιακής κομποστοποίησης, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τη σωστή χρήση των κάδων και να γίνει ανταλλαγή απόψεων. Το σεμινάριο θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας (Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος). Η συμμετοχή των κατόχων κάδων θεωρείται απολύτως απαραίτητη.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ