ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός και τρίτος εργάτης απο το δυστύχημα στα ΕΛΠΕ

elpedystyxima-thumb-largeΚαι τρίτος εργαζόμενος από τα ΕΛΠΕ, ο 27χρονος Αντώνης Αβράμπου, απεβίωσε μετά το τραγικό δυστύχημα στις 8 Μαΐου στο χώρο εργασίας. Συνολικά, στο τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου τραυματίσθηκαν έξι εργαζόμενοι. Σύμφωνα με την εταιρεία, το δυστύχημα προκλήθηκε από ανάφλεξη κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης από ελληνική εργολαβική εταιρεία.

Ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Π. Λαφαζάνης και ο Γ.Γ. Ενέργειας Α. Αλξόπουλος εξέφρασαν τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος. Συγχρόνως, εξέφρασαν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένεια με όλα τα δυνατά μέσα, κάτι που έχει δηλώσει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης και ο κ. Αλεξόπουλος σε κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν ότι «η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανέναν συμβιβασμό και συγκάλυση, η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις η τιμωρία όσων έχουν, άμεση ή έμμεση, ευθύνη για την τραγωδία».

Ανακοίνωση των ΕΛΠΕ:

Δυστυχώς ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς μας, ο συνάδελφος Αντώνης Αβράμπος, έφυγε σήμερα από κοντά μας,  μετά από 15 ημέρες άνισης μάχης για τη ζωή.

Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του Ομίλου, με βαθιά οδύνη εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια  του Αντώνη και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ