ΤΟΠΙΚΑ

Ξαναπιάνουν δουλειά οι εργαζόμενοι του δήμου Ασπροπύργου

dimarxeio aspropirgou 1Επιστρέφουν στα καθήκοντά τους οι εργαζόμενοι του δήμου Ασπροπύργου, έπειτα από την απεργία διαρκείας, η οποία είχε ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου με κατάληψη του Δημαρχείου, και διαμαρτυρίες για τον ‘’επανέλεγχο’’ των συμβάσεων ΙΔΑΧ. Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων, αποφασίσθηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων, χωρίς αυτό βέβαια να αποκλείει τον καθορισμό νέων ενεργειών για το δίκαιο των εργαζομένων. Εξάλλου, πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν τη συνέχιση της απεργίας, ως δυναμική ένδειξη της αντίθεσής τους σε οποιαδήποτε απόλυση ή διάλυση υπηρεσιών.

Εντούτοις, έπειτα από μυστική ψηφοφορία υπερίσχυσε με μικρή διαφορά η άποψη για αναστολή της απεργίας . Πάντως εχθές το απόγευμα έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα απορριμματοφόρα του δήμου για την αποκομιδή των σκουπιδιών, που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της πόλης , θα χρειασθούν όμως μέρες για την απομάκρυνσή τους. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ