ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Ξεκίνησε η αποκατάσταση της παραλιακής οδού Αλεποχωρίου – Ακτή Ποσειδώνος

Το έργο δημοπράτησε και εκτελεί ο δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Ένα ακόμη έργο, που αποσκοπεί στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, μπήκε στις ράγες της υλοποίησης.

Πρόκειται για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού Αλεποχωρίου – Ακτή Ποσειδώνος, η οποία εκκρεμούσε για χρόνια, αλλά ο δήμος παρά τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω των καταστροφικών πλημμυρών – ‘’έτρεξε’’ τις διαδικασίες συνέταξε τις απαραίτητες μελέτες και δημοπράτησε το έργο, ώστε να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.
Ο εργολάβος έχει ήδη εγκατασταθεί, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, και οι μηχανικοί -τεχνικοί των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας είναι έτοιμοι να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και να φέρουν εις πέρας το έργο εντός των επόμενων μηνών. Στόχος είναι η παράδοσή του εντός του 2018 καθώς αποτελεί δρόμο από τον οποίο διέρχονται οχήματα όλων των τύπων και είναι μεγάλης και συχνής κυκλοφορίας. Παράλληλα το έργο θα συμβάλει στην ασφαλή διέλευση των πεζών και θα διευθετηθεί η ροή των ομβρίων υδάτων προς τη θάλασσα. Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες – εκσκαφές, τεχνικές εργασίες, οδοστρωσία, ασφαλτικές εργασίες καθώς και διαγραμμίσεις του οδοστρώματος.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ