ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Οικονόμου για Ναυπηγεία: Ένα χρόνιο πρόβλημα φαίνεται πως λαμβάνει τέλος

"Ως Δημοτική Αρχή, οι θέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι με το μέρος των εργαζομένων" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου

“Ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τους 600 εργαζόμενους των Ναυπηγείων και τις οικογένειες τους, φαίνεται πως λαμβάνει τέλος” δηλώνει σε ανακοίνωσή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο δήμαρχος Ελευσίνας κος Αργύρης Οικονόμου

“Η – ζωτικής σημασίας – επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη κ. Πάϊατ, του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΝΕΧ κ. Ξενοκώστα και του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, επιβεβαιώνει πως το πολύπαθο Ναυπηγείο Ελευσίνας, γυρίζει σελίδα.

Ως Δημοτική Αρχή, οι θέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι με το μέρος των εργαζομένων, την διασφάλιση των θέσεων και των δεδουλευμένων τους, κάτι που επιβεβαίωσε και στην δημόσια δήλωση του ο κ. Ξενοκώστας.

Ευχόμαστε το συντομότερο δυνατό να λάβει τέλος η ταλαιπωρία και η αγωνία των εργαζομένων, ενώ είμαστε βέβαιοι πως με αυτή την συμφωνία και η πόλη μας, μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει.”

Οικονόμου για Ναυπηγεία: Ένα χρόνιο πρόβλημα φαίνεται πως λαμβάνει τέλος
Άδωνις Γεωργιάδης – Αργύρης Οικονόμου

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ