ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι «αναστροφές» και το «Πάσχα στο χωριό» σε αριθμούς

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την αποφυγή των διπεριφερειακών μετακινήσεων, οι οποίοι και θα είναι αυστηρότατοι όλοι την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η τροχαία διαμηνύσει σε κάθε τόνο ότι οι δικαιολογίες για αγροτικές εργασίες, βόηθεια σε ηλικιωμένο ή ραντεβού… με ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς από οδηγούς με αποσκευές και σούβλες για το Πάσχα δεν περνούν. Όσοι οδηγοί δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα τιμωρούνται με πρόστιμο και κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν σπίτι τους. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξουν και ποινικές ευθύνες.

«Οι έλεγχοι για την αποφυγή των διαπεριφερειακών μετακινήσεων θα είναι και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα πολύ αυστηροί. Επιβάλλεται να αντιλήφθούν οι πολίτες, ότι όσοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, στα οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος, δεν πρόκειται να περάσουν από τα διόδια. Τους παρακαλούμε, λοιπόν, να μην προσπαθήσουν να αναχωρήσουν, εάν δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα» τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Σπύρος Λάσκος.

Από το πρωί στις 6:00 του Σαββάτου 24 Απριλίου έως την ίδια ώρα το πρωί, από τα διόδια της Ελευσίνας εξήλθαν 11.336 οχήματα, ενώ εισήλθαν 9.710. Αντίστοιχα, από την Παρασκευή 23/4 έως το Σάββατο 24/4 εξήλθαν 17.426 οχήματα, ενώ εισήλθαν 15.496.

Από τα διόδια των Αφιδνών, το τελευταίο 24ωρο εξήλθαν 18.201 οχήματα, ενώ εισήλθαν 17.896 οχήματα. Το προηγούμενο ακριβώς 24ωρο, εξήλθαν 19.644 οχήματα, ενώ εισήλθαν 18.234.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ