ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Οι μετρήσεις του «Δημόκριτου» για το εξασθενές χρώμιο στο σημερινό ΔΣ Ασπροπύργου

Σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου, και ώρα 20:00 μ.μ., θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ασπροπύργου, η συζήτηση για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Να σημειώσουμε ότι πρώτο θέμα συζήτησης είναι η έκθεση περιβαλλοντικών μετρήσεων του «Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος», στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου, που έδειξε υψηλές συγκεντρώσεις εξασθενούς χρωμίου στα υπόγεια ύδατα της βιομηχανικής περιοχής του Ασπροπύργου, ενώ υπήρξε άμεσα αντίδραση από τον δήμαρχο Ν. Μελετίου, ο οποίος δήλωσε ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη μια ακόμη έρευνα του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με ειδικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, το ίδιο χρήσιμη, κρίσιμη και αναγκαία, με την έρευνα του «Δημόκριτου» και πως θα λογοδοτήσουν συνολικά όσοι, με «επιπόλαιες» αδειοδοτήσεις, με σωρεία εγκληματικών πράξεων ή παραλείψεων, κατάντησαν το Θριάσιο πεδίο, «κρανίου τόπο» και εκατοντάδες χιλιάδες, πολίτες και εργαζόμενους στην περιοχή, αντικείμενα επιδημιολογικών μελετών.Κι ας μην έχουν την παραμικρή αμφιβολία για την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.
Τα αποδεικτικά στοιχεία, που επιμελώς συλλέγουμε, για όλους ανεξαιρέτως τους φταίχτες, ήδη περιλαμβάνουν πληθώρα ονομάτων, διευθύνσεων, ιδιοτήτων και δραστηριοτήτων!»
TA ΘΕΜΑΤΑ
  • Θέμα 1ο : Συζήτηση επί της ανακοίνωσης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), που αφορά σε έκθεση περιβαλλοντικών μετρήσεων του «Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος», στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου.Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου.
  • Θέμα 2ο :Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Ασπροπύργου, οικονομικού έτους 2018. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
  • Θέμα 3ο : Έγκριση αποζημίωσης ρυμοτομούμενου τμήματος ιδιοκτησίας για τη διάνοιξη της οδού Κωνσταντίνου Καβάφη, μεταξύ των Ο.Τ. 339 και 339Α. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
  • Θέμα 4ο : Καθορισμός αμοιβής της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ“ και έγκριση Σχεδίου Συμφωνητικού, βάσει της υπ` αριθμ. 556/ΟΙΚ.ΥΠ./18-6-2018 εισήγησης του Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
  • Θέμα 5ο : Καθορισμός αμοιβής της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ“ και έγκριση Σχεδίου Συμφωνητικού, βάσει της υπ` αριθμ. 557/ΟΙΚ.ΥΠ./18-6-2018 εισήγησης του Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
  • Θέμα 6ο : Έγκριση πρακτικού της ΄΄Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών΄΄, αναφορικά με το 4ο θέμα, της 1ης Συνεδρίασης της, για το έτος 2018. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
  • Θέμα 7ο : Έγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής διαφόρων υπηρεσιών, σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 571/ΟΙΚ.ΥΠ./21-6-2018, εισήγηση του Διευθυντή Οικονομικής Υπηρεσίας. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ