ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΒΙΝΤΕΟ

«Ολημερίς τη χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν» η γέφυρα στη Φακά Ασπροπύργου

«Στα 2» η βιομηχανική περιοχή

Μπορεί να πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια απο την κατάρρευση της γέφυρας στη θέση «Φακά» στον Ασπρόπυργο και ακόμα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας ψάχνουν να τη βρούν για να την επισκευάσουν.

«Ολημερίς τη χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν» η γέφυρα στη Φακά ΑσπροπύργουΜιλάμε για έναν απο τους βασικούς κόμβους της Βιομηχανικής περιοχής οπου είναι και η βασική δίοδος μεταξύ του Ασπροπύργου και του συνοικισμού Νεοκτίστων. Σε αυτά τα τρία χρόνια οι υποσχέσεις και οι διαβεβαιώσεις απο πλευράς Περιφέρειας δίνουν και παίρνουν αλλα η γέφυρα παραμένει ακόμα κατεστραμμένη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τα ανάλογα κονδύλια έχουν εγκριθεί εδω και έναν χρόνο και ακόμα το έργο της αποκατάστασης δεν έχει ξεκινήσει. Οι ευθύνες είναι μεγάλες, βιομηχανίες και βιοτεχνίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και αναμένουν με ανυπομονησία να λυθεί το πρόβλημα.

Σημειώνουμε εδω πως παρακείμενη επώνυμη βιομηχανία έχει προθυμοποιηθεί με δικά της έξοδα να αποκαταστήσει τη γέφυρα και ακόμα περιμένει… απάντηση.

 

«Ολημερίς τη χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν» η γέφυρα στη Φακά Ασπροπύργου

Ευάγγελος Λιάκος

liakos@thriassio.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ