ΤΟΠΙΚΑ

Ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπροπύργου, που αφορά στα τεράστια κενά σε εκπαιδευτικούς σε σχολεία της πόλης

sxoleio-zimies-1ΨΗΦΙΣΜΑ

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ασπροπύργου, με ομόφωνη απόφασή του, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία, την οργή και την αγανάκτηση του Λαού της πόλης, της Δημοτικής Αρχής, και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας (Εκπαιδευτικοί-Μαθητές-Γονείς), για το γεγονός ότι, με απόλυτη υπαιτιότητα του Υπουργείου Παιδείας, τα Σχολεία του Ασπρόπυργου υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης προσωπικού. Συγκεκριμένα, τα κενά, τούτη την ώρα, δύο εβδομάδες μετά τον Αγιασμό, ξεπερνούν τις εκατόν πέντε (105) θέσεις Εκπαιδευτικών, σε δεκατέσσερα (14) Σχολεία του Ασπρόπυργου, τα οποία αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν στο ρόλο τους και στις απαιτήσεις του Αναλυτικού Προγράμματος. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ασπροπύργου, καλεί το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας να καλύψει πάραυτα τα κενά, και να αποκαταστήσει άμεσα την ομαλή λειτουργία των Σχολικών Μονάδων της πόλης. Και παράλληλα, να πράξει ό,τι απαιτείται, ούτως ώστε να διασφαλιστούν, η ομαλή λειτουργία των Σχολείων, αλλά κι εκείνες, οι αναγκαίες συνθήκες, που θα επιτρέψουν τους Εκπαιδευτικούς να επικεντρωθούν στο Μορφωτικό, Παιδαγωγικό-Κοινωνικό τους λειτούργημα».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ