ΤΟΠΙΚΑ

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στον δήμο Ελευσίνας

Με απόφαση του Δημάρχου E λεύσινας, Γιώργου Τσουκαλά, ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι για την περίοδο από 1-9-2014 έως 28-2-2017 οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας:

1. Αθανάσιος Μαυρογιάννης: με αρμοδιότητες την γενική εποπτεία, έλεγχο και επίβλεψη : α) Της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελευσίνας, των τμημάτων αυτής και των αντιστοίχων γραφείων β) Του Αυτοτελούς Τμήματος Διαφάνειας, Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής. Ορίζεται επίσης ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης δεν δικαιούται αντιμισθίας.

2. Παναγιώτης Λινάρδος: με αρμοδιότητες την γενική εποπτεία, έλεγχο και επίβλεψη : α) Της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελευσίνας, των τμημάτων αυτής και των αντιστοίχων γραφείων β) Της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Ελευσίνας, των τμημάτων αυτής και των αντιστοίχων γραφείων Ορίζεται ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ.

3. Δέσποινα Οικονόμου: με αρμοδιότητες την γενική εποπτεία, έλεγχο και επίβλεψη α) Της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελευσίνας, των τμημάτων αυτής και των αντιστοίχων γραφείων, β) Της Δ/νσης Κ.Ε.Π. του Δήμου Ελευσίνας, των τμημάτων και αντιστοίχων γραφείων αυτής, γ) Της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας, των τμημάτων και αντίστοιχων γραφείων αυτής. Η Αντιδήμαρχος κα Οικονόμου Δέσποινα δικαιούται αντιμισθίας

4. Δημήτρης Τσάτσης: με αρμοδιότητες την γενική εποπτεία, έλεγχος και επίβλεψη της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου των τμημάτων αυτής και των αντίστοιχων γραφείων. Ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Τσάτσης δικαιούται αντιμισθίας.

5. Χαράλαμπος Ανδρώνης: με τις κατά τόπο παρακάτω αρμοδιότητες: ● Η γενική ευθύνη λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατε στημένες στη δημοτική ενότητα Μαγούλας. Ο Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Ανδρώνης δεν δικαιούται αντιμισθίας. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρογιάννης Αθανάσιος , που αναπληρώνει το Δήμαρχο. Τις κατά τόπον αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Ανδρώνη Χαράλαμπου όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Οικονόμου Δέσποινα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ