ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ορκωμοσία 44 νέων υπαλλήλων στον Δήμο Ελευσίνας

Πρόκειται για τους επιτυχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι νέοι υπάλληλοι είναι επιτυχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Καθαριότητας σε Ελευσίνα και Μαγούλα. Καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους, ο δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου αναφέρθηκε στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση τους στο Δημόσιο και τόνισε πως η ορκωμοσία τους είναι κορυφαία στιγμή.

Στη συνέχεια τους επεσήμανε πως η Ελευσίνα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα έχει αυξημένες ανάγκες και για αυτό ως δήμος «φιλοδοξούμε σε περισσότερα» και τους ζήτησε να νοιάζονται για την πόλη και τον τόπο που υπηρετούν. Κλείνοντας του ευχήθηκε καλή δύναμη και πρόσθεσε πως αντιδήμαρχοι και διοίκηση «έχουν ανοιχτά μυαλά και αφτιά» για τους εργαζομένους.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στους δήμους της περιοχής που τους καλωσόρισε με τη σειρά της και αναφέρθηκε σε δικαιώματα, άδεια, ωράριο κτλ.

Ακολούθησε η ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων από το δήμαρχο, αρχικά με θρησκευτικό όρκο και στη συνέχεια με πολιτικό όρκο και η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης. Παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ελευσίνας Γ. Παναγιωτούλιας, οι αντιδήμαρχοι Γ. Κουρούνης, Λ. Παππάς, Π. Κουκουναράκης, Θ. Μαυρογιάννης, Δ. Λιάσκος και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ