ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γιάννης Κασσαβός Δήμαρχος Αχαρνών για τη νέα πενταετία

O Γιάννης Κασσαβός είναι ο νέος δήμαρχος Αχαρνών , που θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, για την επόμενη πενταετία. Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων ο κ. Κασσαβός έλαβε ποσοστό 54,05% ( 20.024 ψήφους) και ο Σ. Ντούρος 45,95% (17. 022). Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες», την εβδομάδα που μεσολάβησε κατόρθωσε να διπλασιάσει τα ποσοστά του. Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε τους υποψηφίους του και τους δημότες και τόνισε ότι η επόμενη μέρα θα βρει την πόλη ενωμένη σε μια προσπάθεια να αλλάξει σελίδα.

Δήλωση του απερχόμενου δημάρχου Σ. Ντούρου “Σήμερα, είμαστε όλοι απέναντι σε ένα αποτέλεσμα που από την στιγμή που αποτελεί αποτέλεσμα της δημοκρατίας και του δημότη, ο καθένας οφείλει να το σεβαστεί. Αυτό έκανα πάντα στην ζωή μου και αυτό κάνω και σήμερα. Είμαι περήφανος, γιατί κάναμε έναν αγώνα έντιμο σε κάθε του μορφή. Στην διάρκεια της θητείας μας, πιστέψαμε σε ένα όραμα δύσκολο και το υποστηρίξαμε με κόπο αλλά και πίστη. Μπορεί να κάναμε εχθρούς από αυτή την πορεία, αλλά ήταν μια πορεία που έβαλε τις βάσεις για μια πόλη σύγχρονη. Ήταν μια πορεία που έκανε τον δήμο βιώσιμο και υγιή. Μια πορεία που βοήθησε ουσιαστικά αυτή την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω έναν-έναν ξεχωριστά, όλους αυτούς που μας στήριξαν, γιατί αισθάνομαι δυνατός, όταν έχω δίπλα μου τέτοιους ανθρώπους. Ο αγώνας μας για αυτή την πόλη δεν σταματά σήμερα. Το αντίθετο! Γιγαντώνεται, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη υγιείς δυνάμεις δίπλα του. Είμαι εδώ και θα είμαι !Γιατί πέρα από πολιτικές θέσεις, ως άνθρωπος, θέλω αυτή η πόλη να προχωρήσει και να βλέπει καλύτερες ημέρες. Σας ευχαριστώ.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ