ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας για την άρνηση της αντιπολίτευσης να συναινέσει στην ψήφιση της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς σχολιάζοντας την θέση της αντιπολίτευσης ως προς την πολιτιστική πολιτική που θα ακολουθήσει ο δήμος , προκειμένου να αναδειχθεί η πόλη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, ανέφερε τα εξής:

‘’Η άρνηση της αντιπολίτευσης να συναινέσει σην ψήφιση της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου καθώς και στην ψήφιση φακέλου ο οποίος θα παρουσιαστεί στην ευρωπαϊκή επιτροπή στην προσπάθεια της πόλης μας να αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης δεν είναι κάτι που πρέπει να εκπλήσσει. Γιατί επί της ουσίας δεν πίστεψε στον κοινό στόχο της πόλης γι αυτό και δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις που έγιναν για την πρόκρισή μας στην τελική φάση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Γι αυτό με προσχηματικό τρόπο όταν φάνηκε ότι μπορεί η πόλη μας να είναι η νικήτρια απέσυρε τη στήριξή της. Γιατί η προεκλογική εκστρατεία που διεξήγαγε γεμάτη υπαινιγμούς, ύβρεις και σκανδαλολογία δεν αποτελούσε παροδική τακτική αλλά συστατικό και βιωματικό στοιχείο της μετέπειτα πολιτικής της πράγμα το οποίο αποκαλύπτεται σε κάθε δημοτικό συμβούλιο. Η δημοτική αρχή δεν έχει άλλο δρόμο απ’ αυτόν που ακολούθησε μέχρι τώρα. Να ενώσει τους πολίτες γύρω από έναν θετικό στόχο που θα αλλάξει την πόλη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε’’.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ