ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ο Δήμος Ασπροπύργου αναβαθμίζει τον δημόσιο φωτισμό

Ο Δήμος Ασπροπύργου αναβαθμίζει σταδιακά το δημόσιο φωτισμό της πόλης.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε μια σειρά εργασιών όπως, αντικατάσταση και τοποθέτηση εξ ολοκλήρου του συστήματος λειτουργίας (καλώδια, λαμπτήρες) των στύλων ηλεκτροδότησης της οδού Θρασυβούλου, από το ύψος του Αστυνομικού Τμήματος έως τη Λεωφόρο Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ), ύστερα από διαγωνισμό.

Συνολικά έγιναν παρεμβάσεις σε 75 στύλους ηλεκτροφωτισμού, ενώ οι παλαιότεροι λαμπτήρες αντικαταστάθηκαν με νέους LED, ισχύος 35 Watt. Άμεσο αποτέλεσμα του έργου είναι η μείωση εκπομπής CO2 (διοξειδίου του άνθρακα), ο άμεσος εντοπισμός βλαβών και η ρύθμιση της φωτεινότητας, σε μια απ’ τις πιο κεντρικές αρτηρίες της πόλης. Παράλληλα, οι Ηλεκτρολόγοι του Δήμου Ασπροπύργου, προχώρησαν σε εξ ολοκλήρου αντικατάσταση των φθαρμένων καλωδίων των στύλων ηλεκτροφωτισμού σε πλατείες και παιδικές χαρές, καθώς και στην τοποθέτηση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας ισχύος 23Watt, στην περιοχή Θερμοκήπια, στον ευρύτερο συνοικισμό της Γκορυτσάς.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ