ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ο Δήμος Ασπροπύργου εγκαινίασε το Δημοτικό Ποντιακό Θέατρο

Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Ποντιακού Θεάτρου του Δήμου Ασπροπύργου στη Γκορυτσά, το οποίο αποτελεί παράρτημα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας, κ. Χρυσόστομος, τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων, παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νίκου Μελετίου, του Πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιου Μπουραντά, του Προέδρου του Ποντιακού Θεάτρου, κ. Δημήτρη Ευσταθιάδη, της Δημοτικής Αρχής καθώς και πλήθος πολιτών του Ασπρόπυργου.
Ο Δήμος Ασπροπύργου εγκαινίασε το Δημοτικό Ποντιακό Θέατρο
Με τη δημιουργία αυτού του παραρτήματος, του Δημοτικού Ποντιακού Θεάτρου, ο Δήμος Ασπροπύργου ενισχύει, ακόμα περισσότερο, το στοιχείο του πολιτισμού  αλλά και τις εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών που πραγματοποιούνται στην πόλη. Το νέο αυτό παράρτημα θα φιλοξενεί πολιτιστικές δραστηριότητες και θα αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της πολιτιστικής – κοινωνικής αναβάθμισης της περιοχής. Ο Δήμος Ασπροπύργου και όλες οι υπηρεσίες του, θα στέκονται αρωγοί στις δραστηριότητές που θα υλοποιήσουν οι δάσκαλοι και οι μαθητές του θεάτρου, όπως κάνουν άλλωστε εδώ και εννέα χρόνια.  Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε η ιστορία του Ποντιακού Θεάτρου, που μαζί με  την Ορχήστρα του, χάρισε στο πλήθος μια όμορφη παράσταση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ