ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

ο Δήμος Ασπροπύργου στηρίζει την κυβερνητική καμπάνια «Ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο»

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ιωάννης Κατσαρός ανταποκρινόμενος στη πρωτοβουλία, μία εκ των 13, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και συμμεριζόμενος τα ισχυρά μηνύματα που μπορεί να εκπέμψει η αθλητική οικογένεια και την επίδραση που ασκεί ο αθλητισμός σε κάθε κοινωνικό στρώμα, συμμετέχει στην κυβερνητική καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας «Ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

Η καμπάνια εστιάζει στον εντοπισμό, την καταπολέμηση και την εξαφάνιση της σεξουαλικής και κάθε άλλης μορφής βίας, αλλά και την αντιμετώπιση φαινομένων διακρίσεων, ρατσισμού, διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας, τόσο στον αθλητισμό μας όσο και στο κοινωνικό σύνολο, με μηνύματα όπως:

Να κυνηγάς τις διακρίσεις, αλλά ποτέ να μην κάνεις διακρίσεις.
Να ξεπερνάς τα όρια σου, αλλά κανείς να μην έχει το δικαίωμα να ξεπερνά τα δικά σου όρια.
Να φοράς με περηφάνια το χρώμα της ομάδας σου και να μη σε νοιάζει το χρώμα του διπλανού σου.
Να μετράς νίκες, να μετράς ήττες, αλλά να μη μετράς πληγές.
Τώρα πιο πολύ από ποτέ, πρέπει να θυμηθούμε τι πραγματικά έχει αξία.
Τη δράση θα υποστηρίξει ο ΟΑΦΝΤΗ με εξειδικευμένο προσωπικό που θα λάβει υπόψη του τα κοινωνικά χαρακτηριστικά της τοπικής κοινωνίας.

Παρακολουθήσετε το βίντεο της καμπάνιας παρακάτω :

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ