ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Ο Δήμος Μάνδρας αναγκάζεται να επιβάλει αναδρομικά τέλη αποχέτευσης

Ι. Κριεκούκη: ‘’Δυστυχώς οι Δημοτικές Υπηρεσίες, υποχρεώνονται από το νόμο και από τους Ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης να προχωρήσουν στην χρέωση,  που είχε ήδη αποφασισθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2012 αλλά δεν εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα’’.

Με αφορμή την αποστολή ειδοποιητηρίων στους συμπολίτες μας της συνοικίας των Εργατικών Κατοικιών που κατασκευάστηκαν από τον ΟΕΚ και αφορούν στα τέλη αποχέτευσης των ετών 2009 – 2013 η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη έκανε την εξής δήλωση:

Αγαπητοί Συμπολίτες

Γνωρίζουμε πολύ καλά την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται όλοι ανεξαιρέτως οι συμπολίτες μας αυτή την περίοδο.

Στους 20 μήνες θητείας της σημερινής διοίκησης έχουμε πετύχει όχι μόνο να μην αυξήσουμε την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών αλλά καταφέραμε, περιορίζοντας τις δαπάνες, να μειώσουμε και τα δημοτικά τέλη κατά 10% το 2016. Αυτή την προσπάθεια μείωσης της επιβάρυνσης θα προσπαθήσουμε να την συνεχίσουμε και το 2017.

Όμως το συγκεκριμένο τέλος αποχέτευσης δεν επιβάλλεται με απόφαση αυτής της διοίκησης. Δεν προκαλέσαμε εμείς την επιβολή του. Αναγκαζόμαστε να συμμορφωθούμε σε εντολές Υπερκείμενων από εμάς Οργάνων, τα οποία με τη σειρά τους, επιλήφθηκαν του θέματος μετά από καταγγελίες που είναι γνωστές σε όλους μας.

Δυστυχώς οι Δημοτικές Υπηρεσίες, υποχρεώνονται από το νόμο και από τους Ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης να προχωρήσουν στην χρέωση, που είχε ήδη αποφασισθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2012 αλλά δεν εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση οι παραλήπτες των ειδοποιητηρίων έχουν δικαίωμα υποβολής ενστάσεων και αντιρρήσεων, που θα εξετασθούν από την υπηρεσία.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ