ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης στη Μάνδρα – Επιτυχής η εκδήλωση της ΔΗΜ Τ.Ο ΝΔ

Στη Μάνδρα βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η τοπική οργάνωση της ΝΔ , σε γνωστό καφέ της πόλης και που κατά γενική ομολογία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Πολλά τοπικά και Νομαρχιακά στελέχη παραβρέθηκαν στην εκδήλωση , Βουλευτές του κόμματος , όπως οι κ.κ. Θανάσης Μπούρας και Γιώργος Βλάχος , ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης , ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Δρίκος , υποψήφιοι Βουλευτές , ενώ η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ κ. Κώστα Ρόκα, ο οποίος στην σύντομη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην φονική πλημμύρα που “κτύπησε” πριν ένα χρόνο την περιοχή , τις δράσεις αλληλεγγύης που ανέπτυξε η τοπική οργάνωση της ΝΔ και ζήτησε από τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη να αναδείξει το θέμα της Μάνδρας και των αιτημάτων της περιοχής στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Ευρωβουλευτής εξήρε την αλληλέγγυα στάση της τοπικής οργάνωσης , ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκε σε Ευρωπαϊκά θέματα που σχετίζονται με την Χώρα και για το έργο των Ευρωβουλευτών της ΝΔ .

Σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Γραμματέας του Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ