ΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ

Έκπληξη στις εκλογές της ΕΠΣΔΑ που διεξήχθηκαν στο δημαρχείο της Φυλής <<Νίκος Λιάκος>>ο Μιχάλης Τζανόπουλος μετά από 15 χρόνια στον προεδρικό θώκο από την ίδρυσή της 2003 αποτελεί παρελθόν καθώς ο Κλέαρχος Τζαφέρης με 23 υπέρ και 13 κατά είναι ο νέος πρόεδρος στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής.

Πως θέλουν την αλλαγή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής για την μεγάλη ανατροπή σκηνικού που είχαμε στην ΕΠΣΔΑ.

Ανεμος αναδημιουργίας από νέα ήθη και έθιμα για το νέο πρόεδρο.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η υποψηφιότητα αυτή αναμένεται να δημιουργήσει άλλη δυναμική. Ο νέος πρόεδρος έχει σχολή οδηγών και 28 χρόνια ήταν δημοτικός σύμβουλος εκ των οποίων τα 15 βρισκόταν στη θέση αντιδημάρχου, αποδεικνύει την προσφορά του αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του οι ομάδες που τον ψήφισαν.

Ο Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑΟ Κλέαρχος Τζαφέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Φωτό: Θοδωρής Γεωρνταμιλής

Μέσω
topiko24.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ