ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Ο κουμπαράς της UNICEF ταξιδεύει στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας στο πλαίσιο συνεργασίας για την παροχή βοήθειας σε παιδιά – πρόσφυγες

 

93ba6c299f04f710c35672b0f157402a_L

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας συμμετέχει στην προσπάθεια της UNICEF για την συγκέντρωση ειδών ιματισμού (κουβέρτες και ρούχα) τα οποία θα σταλούν σε κέντρα υποδοχής προσφύγων ώστε να αντιμετωπιστούν βασικές και πρώτες ανάγκες. Τα είδη αυτά συγκεντρώνονται στα Δημοτικά Καταστήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και κατόπιν θα μεταφερθούν στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στη Μάνδρας από όπου θα τα παραλάβει η UNICEF. Παράλληλα και στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και την χρηματική τους προσφορά. Κάθε μικρή ακόμα και ελάχιστη βοήθεια είναι σημαντική στο έργο για την παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες. Ο «κουμπαράς» της UNICEF θα βρεθεί σε όλες τις Ενότητες, ξεκινώντας από τα Βίλια όπου θα παραμείνει περίπου για δύο ημέρες στο κάθε προκαθορισμένο χώρο. Ειδικότερα: 27-29 Νοεμβρίου στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο-Λύκειο 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Δ.Ε. Ερυθρών 3 Δεκεμβρίου στο Νηπιαγωγείο 4 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο-Λύκειο 5-6 Δεκεμβρίου στην Εκκλησία 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Την τελευταία εβδομάδα θα μεταφερθεί στη ΔΕ Μάνδρας 8 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο 9 Δεκεμβρίου στο Λύκειο 10 Δεκεμβρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο 11 Δεκεμβρίου στο 1ο και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο 13 Δεκεμβρίου στην Εκκλησία Το ταξίδι του «κουμπαρά» θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 όπου και θα παραδοθεί στο πλαίσιο του τηλεμαραθωνίου που διοργανώνει η ΕΡΤ με τη UNICEF. Καλούμε όλους τους δημότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προσφέρουν την ελάχιστη συνεισφορά τους διότι ο ανθρωπισμός είναι θέληση και πράξη.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ