ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ο.Κ.Ε.: Πρόγραμμα αθλητικής ανάπτυξης με «αφετηρία» το Δημαρχείο της Ελευσίνας

Ενημερωτική ημερίδα για το «Πρόγραμμα Αθλητικής Ανάπτυξης» παρουσίασε ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας (Ο.Κ.Ε. bc). Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας και απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού, αθλητικών παραγόντων και παιδιών που ασχολούνται με το μπάσκετ.

Το πρόγραμμα μακροχρόνιας ανάπτυξης αθλητών (Project LTAD – OKE BC) είναι ένα πρωτοποριακό για την Ελλάδα project  που εφαρμόζει το αθλητικό σωματείο και στοχεύει στη βελτίωση της υγείας και της αθλητικής απόδοσης των αθλητών.

«Είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΟΚΕ για αυτήν του την πρωτοβουλία» τόνισε ο δήμαρχος Ελευσίνας κ Αργύρης Οικονόμου. «Ο ΟΚΕ, όπως και οι άλλοι αθλητικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα, επιτελεί αξιόλογο έργο. Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα σε σχέση με υποδομές και γήπεδα.

Είναι γνωστή η σχέση μου με τον αθλητισμό και τα σωματεία της Ελευσίνας. Ξέρω «από μέσα πως έχει η κατάσταση». Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις.  Η νέα δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης του αθλητισμού στην πόλη».

Η ημερίδα του Σάββατου 4 Οκτωβρίου ήταν το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση βελτίωσης της  απόδοσης των αθλητών, καθώς τις επόμενες μέρες ο ΟΚΕ διεξήγαγε τα επόμενα στάδια του προγράμματος που ήταν οι απαραίτητες εξετάσεις και μετρήσεις στους αθλητές που θα  αποτελέσουν πλέον την βάση δεδομένων, πάνω στην οποία εκπονείται και θα εφαρμοστεί το προπονητικό πρόγραμμα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ