ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ο Λεωνίδας Μίχας στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, θα είναι υποψήφιος ο Λεωνίδας Μίχας, έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος.

Κατάγεται από τον Ασπρόπυργο Αττικής, είναι παντρεμένος με τη Μαρία Τσίγκου του Αντωνίου και έχει δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών «Τμ. Ελληνικός Πολιτισμός», ΕΑΠ ΑΕΙ Πάτρας και είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κλάδο των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Ασπροπύργου, Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δυτικής Αττικής. Είναι ενεργό στέλεχος, με μακρά θητεία, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ., ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Επαγγελματιών», ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου.

Έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής με ομάδες της Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργος – Βύζας Μεγάρων – Αστέρας Μαγούλας – Αίας Παραλίας Ασπροπύργου – Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου κ.α.).

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ