ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ο Παπαστράτος «κόβει» το τσιγάρο

Όσα είδαμε στα εγκαίνια της νέας μονάδας του εργοστασίου που θα παράγει τις θερμαινόμενες μπάρες καπνού

Τέλος εποχής για την ιστορική καπνοβιομηχανία Παπαστράτος που «κόβει» το (συμβατικό) τσιγάρο και στρέφεται στην παραγωγή στη χώρα μας 20 δισεκ. ράβδων καπνού προς εξαγωγή ετησίως, ενώ ταυτόχρονα προσλαμβάνει 400 νέους εργαζομένους.

  • Ακούστε εδώ τις αποκλειστικές δηλώσεις στο «Θ» του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Χρήστου Χαρπαντίδη:

«Η επιθυμία των ανθρώπων για το τελευταίο τσιγάρο, έγινε δέσμευση για την Παπαστράτος» επισήμανε νωρίτερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Χαρπαντίδης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας μονάδας του εργοστασίου που θα παράγει τις θερμαινόμενες μπάρες καπνού.

 

«Είναι επένδυση – σταθμός για την ελληνική οικονομία. Θα έχουμε μαζί και την κοινωνία και τους 400 νέους εργαζόμενους που έρχονται να συμπληρώσουν τους 800 εργαζόμενους. Τους εκατοντάδες νέους συνεργάτες των πωλήσεων και τους παραγωγούς καπνού. 20 δισεκ. ράβδοι καπνού θα παράγονται στην Ελλάδα και θα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρμπαντίδης.

«Τα μέτρα των κυβερνήσεων για τον περιορισμό του καπνίσματος πρέπει να συνοδευτούν από καινοτόμα προϊόντα όπως αυτό που θα παράγει εφεξής ο Παπαστράτος» δήλωσε από πλευράς του ο διευθύνων σύμβουλος της Phillip Morris International Ανδρέας Καλαντζόπουλος.

«Το IQos περιέχει 90% λιγότερες χημικές επιβλαβείς ουσίες σε σχέση με το τσιγάρο. Δεν προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε τις μεθόδους διακοπής του καπνίσματος, αλλά να συμπληρώσουμε αυτά τα μέτρα θα συνεχίσουμε κάθε προσπάθεια με επενδύσεις του μεγαλύτερου μέρους των πόρων μας ώστε αυτοί που θέλουν να καπνίσουν να χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα. Η επιλογή της Ελλάδας για να παράγει τις θερμαινόμενες ράβδους για το IQos ήταν δύσκολη γιατί είχε ανταγωνισμό από άλλες χώρες . Όμως η Ελλάδα και η Παπαστράτος έχουν μέλλον και προοπτική» τόνισε.

Τέλος, ζήτησε από τους Έλληνες να κόψουν το τσιγάρο, και να στραφούν σε προϊόντα που δεν επιβαρύνουν την υγεία τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ