ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ Χρήστος Βαΐτσης σύμβουλος Άμυνας του Μητσοτάκη

Την συνεργασία του με τον πρώην αρχηγό του ΓΕΑ, Χρήστο Βαΐτση αναμένεται να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Βαΐτσης σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει την θέση του συμβούλου του κ. Μητσοτάκη σε θέματα Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας.

Ποιος είναι ο Χρήστος Βαΐτσης


Ο Πτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης διετέλεσε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας από 27 Φεβρουαρίου 2015 έως 16 Ιανουαρίου 2017. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων το 1976 και ονομάστηκε Ανθυποσμηναγός το 1980.

Είναι απόφοιτος, του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΚΕΑΤ/ΣΟΤ), του Σχολείου Εκπαιδευτών Εδάφους (ΣΠΑ/ΣΕΕ), της Σχολής Πολέμου Αεροπορίας/Κατωτέρων (ΣΠΑ/Κ), της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), του Canadian Forces Command and Staff College (C.F.C.S.C) του Καναδά, του Σχολείου Ασφάλειας Πτήσεων (University of Southern California) των ΗΠΑ, του Royal College of Defense Studies (RCDS) του Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διεθνών Σπουδών (MA of Arts in International Studies) από το Πανεπιστήμιο King’s College University του Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ