ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Πέθανε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Σταύρος Δρακονταειδής

Μεγάλη απώλεια ο ξαφνικός θάνατος του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας, κου Σταύρου Δρακονταειδή.

Η παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ήταν καθοριστική όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία του σε μια δύσκολη περίοδο. Σημειώνουμε εδώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην δρομολόγηση παραχώρησης παράκτιων χώρων στους δήμους Ασπροπύργου & Ελευσίνας, κάτι το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των πολιτών.

Παρακάτω σας μεταφέρουμε το βιογραφικό του

Ο Σταύρος Δρακονταειδής Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο South East London Technical College και Οικονομικά στα πανεπιστήμια του Essex (B.A. Hon. Economics) και του Salford (M.Sc. Economics). Άρχισε την καριέρα του το 1984 σαν σύμβουλος ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα στην Ελλάδα και στην συνέχεια σαν οικονομολόγος και σύμβουλος διαχείρισης έργων με το Γραφείο Δοξιάδη σε έργα διεθνών οργανισμών στο εξωτερικό για 10 περίπου χρόνια.

Το 1994, συνέχισε την επαγγελματική του διαδρομή στο χώρο των Επιχειρηματικών Κεφαλαίων Συμμετοχής (Private Equity) στην Εμπορική Ventures A.E. ως Διευθυντής Επενδύσεων για 10 χρόνια. Στο διάστημα αυτό συνέβαλε στην οργάνωση της εταιρείας, στο άνοιγμα στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης (proactive Deal Flow), διετέλεσε εντεταλμένος της εταιρείας για επενδύσεις στη Ρωσία, σχεδίασε και διηύθυνε την επιτυχή συμμετοχή και ολοκλήρωση σε σειρά επενδυτικών συμμετοχών. Πρόσθετα, ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία την εξυγίανση των περισσοτέρων συμμετοχών που παρουσίασαν προβλήματα βιωσιμότητας.

Από το 2005, σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής, συνέβαλε στην οργανωτική και πιστωτική διάρθρωση συμπεριλαμβανομένων και εξαγορών σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ρωσία.

Προτού αναλάβει τα ηνία του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας το 2016, ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΛΠ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ