ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Απαιτητικά και για καλά προετοιμασμένους μαθητές ήταν τα σημερινά θέματα των πανελλαδικών στο μάθημα της Φυσικής, σύμφωνα με εκπαιδευτικούς.

Τα θέματα φαίνεται ότι θα δυσκολέψουν όσους υποψηφίους περίμεναν “ηρεμα νερά” και ίσως οδηγήσουν βαθμολογικά σε λιγότερα άριστα γραπτά.

Και στην Ιστορία όμως, αν και το επίπεδο δυσκολίας κρίνεται στον ίδιο βαθμό με  το αντίστοιχο περυσινό, υπήρξε ένα ερώτημα (το Δ1) που απαιτούσε συνδυασμό γνώσεων από διαφορετικές  πηγές της ύλης και κριτική σκέψη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές με τα μαθήματα της Ιστορίας (Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών), της Φυσικής (Ο.Π Θετικών Σπουδών) και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π Σπουδών Οικονομία και Πληροφορικής) .

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ επιστρέφουν την Παρασκευή, 15/6, με τα αθήματα των Λατινικών, της Χημείας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Τα θέματα:

αναπτυξη-εφαρμογων
Ιστορία
Φυσικη

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ