ΤΟΠΙΚΑ

Πανωλιάσκος: Θα είμαι μπροστά στον αγώνα για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων’

panoliaskos omiliia 2Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Θανάσης Πανωλιάσκος, μαζί με μέλη (κλιμάκιο) της παράταξης επισκέφθηκαν το χώρο του εργοταξίου, και εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, ενάντια στην αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της παράταξης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Θανάσης Πανωλιάσκος, εξ αρχής υπογράμμισε την διαφωνία της Δημοτικής Συνεργασίας με οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης και επανελέγχου συμβάσεων.

Στη συνέχεια ο κ. Πανωλιάσκος επεσήμανε, ότι ο Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας χρειάζεται επιπλέον μόνιμο προσωπικό αλλά και σωστή διαχείριση του υπάρχοντος δυναμικού, προκειμένου να ενισχυθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας ξεκαθάρισε, επίσης, ότι είναι διατεθειμένος να μπει μπροστά στον αγώνα για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και να πάρει το δρόμο του εισαγγελέα, προκειμένου να μην αποσταλούν στοιχεία εργαζομένων του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Τόνισε δε, ότι η Δημοτική Συνεργασία ως νέα Δημοτική Αρχή θα κινηθεί στο πλαίσιο που καθορίζει η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής αλλά και της αγωνιστικής στάσης δημάρχων που αρνούνται να συμβάλ λουν σε μια διαδικασία που αποτελεί το πρώτο βήμα για απολύσεις στους Δήμους.

Σε ο,τι αφορά την απερχόμενη Δημοτική Αρχή ο κ. Πανωλιάσκος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι :«ο δρόμος των ψεύτικων υποσχέσεων και των πελατειακών σχέσεων έχει φτάσει στο τέλος του. Ο κ. Δρίκος και η διοίκησή είναι ξεκάθαρο ότι υπηρετούν και θα υπηρετήσουν και σε αυτή την περίπτωση τα κυβερνητικά σχέδια για απολύσεις μέσω της ¨εφεύρεσης¨ των αξιολογήσεων. Είμαστε κάτι περισσότερο από βέβαιοι, ότι ο κ. Δρίκος θα ανοίξει την πόρτα των απολύσεων και θα ¨στρώσει το δρόμο¨ των ιδιωτικών συμφερόντων στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας». Στη συνάντηση, οι εργαζόμενοι του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας έδωσαν μαζικό παρών εκφράζοντας την αγωνία και τους φόβους τους για το εργασιακό τους μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ