ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Παράδοση πυροσβεστικού οχήματος στον Δήμο Ασπροπύργου απο τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Πάρνηθας

Ουσιαστική κίνηση του Συνδέσμου Προστασίας Πάρνηθας είναι η παράδοση Πυροσβεστικού οχήματος στο Δήμο Ασπροπύργου, προκειμένου να συμβάλλει, στα όρια του, στους σκοπούς του Συνδέσμου. Η παράδοση έγινε από τον Πρόεδρο του ΣΥΝ.ΠΑ., κ. Δημήτριο Καμπόλη, στον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νικόλαο Μελετίου.

Με το συγκεκριμένο μέσο, και όσα ακόμα διαθέτει ο Δήμος, αναμένεται ακόμη πιο αποτελεσματική η Προστασία της περιοχής. Σημειώνεται ότι το όχημα μάρκας ISUZU, φέρει δεξαμενή νερού και εξοπλισμό εκτόξευσης του. Επίσης, έχει τη δυνατότητα κινήσεως σε δύσβατες περιοχές, κάτι που βοηθά τα μέγιστα, σε ταχεία επέμβαση κατά την εκδήλωση πυρκαγιάς, κάτι που είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την άμεση αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων.

Μιλώντας, για το νέο εργαλείο περιβαλλοντικής προστασίας, που απέκτησε ο Δήμος Ασπροπύργου, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μελετίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι παρεμβάσεις μας, σε όλα τα περιβαλλοντικά ζητήματα, και ειδικά στα θέματα προστασίας της περιοχής, επεκτείνονται διαρκώς. Με μεθοδικότητα και επιμονή, χτίσαμε γέφυρες συνεργασίας, με το Υπουργείο και την Περιφέρεια, δίνοντας λύση σε κρίσιμα ζητήματα. Όπως ήταν αυτά της απομάκρυνσης του υδραργύρου και των εκκαμινευμάτων του Κ.Δ.Α.Υ. δρομολογήσαμε την αντιμετώπιση ανάλογων ζητημάτων σε μονάδες της περιοχής, και σε όλα τα εκκρεμή πολεοδομικά θέματα. Κι όλα αυτά μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ