ΤΟΠΙΚΑ

Παράνομες δραστηριότητες και “γκετοποίηση” περιοχών στον Ασπρόπυργο

dimarxeio aspropirgou 1Η όξυνση του τεράστιου προβλήματος με κυκλώματα ναρκωτικών και άλλες έκνομες ενέργειες από διάφορες ομάδες που αντιμετωπίζει ο Ασπρόπυργος αλλά κι οι πολίτες του (επαγγελματίες – εργαζόμενοι) , οδήγησε στην απόφαση διεξαγωγής Ειδικής Ημερίδας, για την ανάδειξή του, και την ταυτόχρονη προβολή της ομόθυμης απαίτησής μας, για τη ριζική επίλυσή του, από τους κατά νόμο αρμοδίους, με τη δική μας συμμετοχή – στήριξη. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 (10:00-13:00), κι έχει θέμα: «Παραβατικότητα, έκνομες ενέργειες και παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή του Ασπρόπυργου και του Θριάσιου πεδίου. Το ζήτημα της παράνομης εγκατάστασης των αθίγγανων και η “γκετοποίηση” βιομηχανικών, εμπορικών και αγροτικών περιοχών. Μέτρα για τη ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος».

Να θυμίσουμε εδώ ότι στις αρχές Φεβρουαρίου υπήρξε πρόταση του δημοτικού συμβούλου, Γ. Ηλία για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα το οξύ πρόβλημα της παραβατικότητας στα Νεόκτιστα. Συγκεκριμένα, όπως είχαμε δημοσιεύσει στην εφημερίδα μας, ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Ασπρόπυργος Αλλάζουμε’’ στις 2 Φεβρουαρίου 2015 συναντήθηκε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νεοκτίστων όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι της περιοχής, γονείς και εκπαιδευτικοί . Τότε ο κος Ηλίας, παρουσίασε στο Σύλλογο την πρόταση που είχε κάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο: Ζητήσαμε και επίσημα να γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νεόκτιστα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ